Ha már végigolvastad az ebben a témában született írásaimat, akkor tudod, hogy miről beszélek. Már Te magad, önállóan is végig tudod gondolni, hogy a kapott családi mintáid milyen hatással voltak rád.

Át tudod pörgetni az anyai vonaladat, és át tudod pörgetni az apai vonaladat. Két külön film, ami egy ponton összekapcsolódik. Ha kicsit is járatos vagy a történelemben – vagy még nincs is olyan messze a történelem érettségi, akkor el tudod helyezni a történelem aktualitásaiban is a szeretteid történetét, pontosan láthatod, hogy kire, mi hatott és milyen okok, motívumok vezettek oda, hogy ő a mában, vagy éppen a közelmúltban miért adott módon viszonyult a Világhoz, az élethez, a többi családtaghoz és Hozzád.

Már önállóan is jól látod az utat, amit érdemes végigjárnod azért, hogy még magabiztosabb NŐ legyél a saját bőrödben és ne kérdőjelezd meg magad lépten-nyomon. Viszont én ezt a bejárást most meggyorsíthatom Neked.

Női családi önismeret_pszichologuszalaegerszeg.hu

 

2018. május 26-án szervezek workshopot a témában, aminek a plakátját itt, alul látod is. Egy egész nap önmagaddal, amikor célirányosan, úgy három egyéni konzultációs óra áráért végigvezetlek ezen a női családi önismereti folyamaton.

 

Gondold át, ha egyedül indulsz, mennyi idődbe telik, míg célt érsz?

Nekem évekig tartott…

Ha úgy döntesz, egyéni konzultációs/tanácsadási folyamatba kezdesz, az mennyibe kerül óránként és mennyi idődet veszi igénybe?

Attól függ, milyen tudással bíró szakemberrel járod végig az utat…

 

 

2018. május 26-án van lehetőséged időt és pénzt spórolva, nagyon intenzíven dolgozni magadon és a saját történeteden.

…a nyáron már élvezheted ennek a munkának minden előkelő gyümölcsét. Mások fogják azt mondani rólad, hogy „Nahát! Mennyivel magabiztosabb lett! Vajon mi történt vele?!”

 

OK, JÖVÖK MÁRIS!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

 

Női családi önismeret_pszichologuszalaegerszeg.hu